Missie

Mens-Zeist Vastgoedonderhoud participeert in de ontwikkeling en uitvoering van duurzaam schilderen en onderhouden, verduurzamen en verbeteren, advies en service.

Het participeren staat bij ons voor het als professionele ketenpartner intensief samenwerken met onze klanten, de bewoners en gebruikers. Wij luisteren naar onze klanten en leveren maatwerk tegen zo laag mogelijke kosten.

Wij streven naar tevreden klanten, een gezond bedrijf en hoog presterende medewerkers. Samen goed zijn voor onze klanten, onze leveranciers en onze gespecialiseerde ketenpartners.

Wij willen een stevige en vernieuwende positie innemen binnen het vastgoedonderhoud.

Wij zijn specialist op het gebied  van planmatig onderhoud, schilderwerken, bouwkundig onderhoud, glaswerken, groot onderhoud, renovatie, verduurzamen, energetisch verbeteren, wijkverbetering, service- en  mutatieonderhoud, individuele woningverbetering en bouwkundige ingrepen ten behoeve van woningen en andere gebouwen.

Wij kiezen voor duurzaam en resultaatgericht samenwerken met onze opdrachtgevers. Wij werken veelal op basis van ketensamenwerking met een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

model resultaatgericht werken